Om Oss 3

Salesgarden

Salesgardentidligere kjent som MMG (Max Marketing Group)har gjennom årene opparbeidet en posisjon som en av Norges ledende callsenter. 

Ved alle våre avdelinger i Norge og Sverige har vi en bedriftskultur som spirer og gror gjennom latter, lidenskap, utvikling og hardt arbeid. Hver dag går våre 200 motiverte medarbeidere på jobb for å skape de gode samtalene. 

Vi dyrker salg så du kan høste resultater. 

Ta kontakt

Dette sier våre ansatte

Stian Abrahamsen

«Jeg er opptatt av at de som jobber hos oss lager sine egne muligheter og griper dem! Mine kolleger og menneskene rundt meg her er enestående. Jeg føler jeg har lykkes når jeg ser at resultatene forbedres hos dem. Det aller beste med å jobbe i Salesgarden er når jeg får tilbakemeldinger som «det du sa der fikk meg til å gjøre det enda bedre i dag». »

Stian Abrahamsen - Salgsleder

Linn Kjøllmoen

«Jeg er sulten på å lære, og Salesgarden er et fremoverlent selskap med mange muligheter for meg. Her får jeg mye backing og støtte som gjør meg istand til å legge inn det ekstra giret. Jeg elsker salg og kundeservice, og min arbeidsplass er den råeste salgsskolen i Norge. »

Linn Kjøllmoen - Salgskonsulent

Anette Valle

«Jeg er veldig glad i kollegaene mine, de betyr mye. Det er alltid noen som vil stille opp og hjelpe deg. Hvis man vil er det store muligheter til å utvikle seg i Salesgarden. Jeg er en kontrollfreak og vet at jo bedre jobb jeg kan gjøre i forkant, jo bedre jobb kan selgerne gjøre. Det er så utrolig mange dyktige selgere her. »

Anette Valle - Prosjektleder