Selger

Referanser

Som et profesjonelt callsenter har vi siden 2006 tatt total- eller delansvar innenfor salg og kundepleie. Våre samarbeidspartnere finnes blant annet innen energi, helse, media, telecom og underholdning. 

VitaeLab

Siden vår ordentlige oppstart med MMG i januar har vi opplevd gode resultater. Dette er en bedrift med innovative ideer for salg og motiverte selgere. MMG er en samarbeidsparter som både er fleksibel og samarbeidsvillig.

Anne Julie Matveyev - Commercial Manager VitaeLab

ELTEL

Siden 2016 har jeg arbejdet med MMG som kundecenter. Sammen har vi gennemføret Klepp og Jæren projektet i Rogaland og Skagerak Nett projekt i Telemark/vestfold.

MMG har sørget for brev udsendes, booking, kundetilfredsheds undersøgelser, ud og ind telefon behandling, datavask og håndteret kundeklager for over 200.000 kunder. Dette er blevet gjort på en yderst professionel og succesfuld måde, og på både Skagerak projektet og Klepp og Jæren har 96% af kunderne været tilfredse med kundecenteret.

Sammen med Eltel projekt team har MMG opnået et målerbytte på 94% af Skagerak Netkunder, hvilket for Norske forhold er fantastik højt tal. MMG er uden sammenligning det bedste kundecenter firma, som jeg har arbejdet sammen med de 8 år jeg har beskæftiget mig med store måler udrulninger i Norden.

Jeg forventer at MMG og mit Eltel team i fremtiden vil løse mange spændende projekter sammen.

Jan Nørmark, Senior Project Manager

Allente

Allente har vært kunde hos MMG i over 12 år. MMG leverer en sjelden kombinasjon av kvalitet og resultat. Deres dynamiske organisering og høyst kompetente medarbeidere innenfor alle felt gjør at nye løsninger enkelt implementeres samtidig som verdikjeden ivaretas fra ende til annen.  

Amund Håker - Allente

VNP

Det som spesielt betegner MMG er evnen til å skape et godt vekstmiljø med engasjerte medarbeidere som står på for oss som kunde av deres tjenester. MMG har også vist en sterk interesse for innovasjon og nytenkning og har dermed bidratt til å tilføre bransjen viktig endringsevne. 

Joar Chrislock - Tidl. Country Manager Norge, Vesterålens Naturprodukter